miércoles, 11 de febrero de 2009

BASES DEL XII CONCURS DE CARTELLS PER A LA FESTA MAJOR DE BADIA DEL VALLÈS 2009



Amb motiu de l'organització de la Festa Major de Badia del Vallès 2009, el servei de Cultura de l’Ajuntament de Badia del Vallès convoca un concurs de cartells que es regirà per les bases següents:


1. Hi poden participar totes les persones que ho desitgin.
2. Cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres, no presentades en anteriors edicions d’aquest concurs.
3. Els treballs que es presentin hauran de ser originals i hauran de tenir una mida de 40 cm d’amplada x 60 cm d'alçada. El sentit del disseny haurà de ser vertical i haurà de ser concebut per ser reproduït per quadricromia.
4. En el cartell hi haurà el logotip de l'Ajuntament i el text següent: Festa Major 2009 - Badia del Vallès, del 12 al 14 de juny.
5. Amb cada treball original, l'autor presentarà un sobre tancat en el qual farà constar el seu nom i cognoms, adreça i telèfon.
6. Els treballs es presentaran a l'Ajuntament de Badia del Vallès, al Servei de Cultura, av. de Burgos, s/n, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la mateixa adreça en horari de 14 a 19 h. Es poden lliurar a mà o bé mitjançant qualsevol altre procediment habitual, sempre a ports pagats. En aquesta situació, s’haurà de fer constar a l’embalatge la referència: CONCURS DE CARTELLS FESTA MAJOR 2009.
7. Els cartells es presentaran sense signar. Els autors podran fer-ho una vegada conegut el veredicte de jurat.
8. El jurat estarà format per:
Un membre de la Federació d’Entitats Culturals de Badia del Vallès
Persones de reconeguda experiència en el camp de les arts plàstiques i artístiques
Un representant del servei de Cultura de l’Ajuntament de Badia del Vallès.
9. El termini de presentació dels treballs finalitza el dia 8 de maig de 2009, a les 14 hores.
10. El premi està dotat amb 540 € (a deduir les retencions establertes en la Llei i Reglament de la renda de les persones físiques, art.52, que especifica que seran del 15 % del seu import) i serà lliurat durant el transcurs de la Festa Major de Badia del Vallès.
11. El cartell guanyador quedarà en propietat de l'Ajuntament de Badia del Vallès, que també podrà reproduir-lo i adaptar-lo a diferents formats per difondre la Festa Major del 2009.
12. Els treballs no premiats es podran recollir durant tot el mes de juliol, al servei de Cultura de l’Ajuntament de Badia del Vallès.
13. El jurat es reserva el dret a declarar desert el premi si, segons el seu criteri, no s’ha presentat a concurs cap obra que compleixi els requisits de qualitat mínims. Per tal de decidir el concurs, el jurat tindrà en compte la qualitat artística de l’original, també i especialment, la seva idoneïtat com a cartell i la seva expressivitat com a anunci de la Festa Major de Badia del Vallès.
14. El veredicte es farà públic el dia 22 de maig del 2009 i es comunicarà mitjançant el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.
15. La participació en aquest concurs pressuposa l'acceptació d'aquestes bases. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, i de tota reclamació per drets d’imatge.


Per a més informació:


Ajuntament Badia del Vallès
Servei de Cultura
Av. de Burgos, s/n
08214 Badia del Vallès
Tel. 93 718 22 16 / 93 718 08 95
e-mail: culturabadia@badiadelvalles.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario