miércoles, 11 de febrero de 2009

BASES DEL 12è CERTAMEN POÈTIC



CONVOCATÒRIA

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

PARTICIPANTS

Hi pot participar qualsevol persona que ho desitgi i que hagi nascut abans de l'1 de gener de 1991.

PRESENTACIÓ

Els treballs es presentaran en català o castellà, a doble espai i per una sola cara. S'hauran de presentar quatre còpies, no retornables, dins d'un sobre que portarà el títol de l’obra i cap altra dada que pugui identificar la seva autoria, al servei de Cultura de l'Ajuntament de Badia del Vallès: av. de Burgos, s/n , 08214 Badia del Vallès, en horari de 9 h a 14 h.

El sobre anirà acompanyat d'una plica en sobre tancat. A l’exterior portarà el mateix títol de l’obra i a l’interior, les dades de l’autor: el nom i cognoms, l'adreça, el codi postal i el telèfon. Si es vol que l'obra es publiqui amb pseudònim, s'haurà d'indicar expressament.
A dins de cada sobre només es podrà presentar una obra.

Una persona pot presentar tantes obres com vulgui, però sempre amb la mateixa adreça. Si no és així i alguna obra seva resulta premiada, serà desqualificada immediatament.

COMPOSICIÓ

Els poemes tindran un mínim de 25 i un màxim de 125 versos, en un sol poema i sense signar.

TERMINI D'ADMISSIÓ

Els treballs es podran presentar fins el dia 3 d’abril de 2009, al servei de Cultura de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

PREMIS

Aquest certamen tindrà tres premis: dos premis generals, el primer premi dotat amb 300 € i el segon, amb 160 €, i un premi local, que serà restringit als residents a Badia del Vallès, de 150 € (a deduir les retencions establertes en la Llei i Reglament de la renda de les persones físiques, art. 52, que especifica que seran del 15% del seu import).

Totes les obres presentades opten al premi general. El jurat podrà declarar el premi desert si ho creu convenient i, així mateix, donar accèssits.

Els premis es lliuraran a les persones guardonades a l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc a l’Auditori Municipal, el dia 22 d’abril de 2009, a les 18.30 h, on es farà un recital de poesia en homenatge al poeta Antonio Machado. Els/les guanyadors/es del certamen queden compromeses a assistir a l'acte. En el cas que no puguin assistir-hi les persones directament premiades, hauran de delegar algú que pugui assistir-hi en el seu lloc, que pugui recollir el premi i llegir el poema guardonat davant del públic.

Si no assisteix a l'acte el/la guanyador/a del 1r premi (o en el seu defecte algú que el/la representi), aquest passarà a mans de la persona que havia obtingut el 2n premi, i aquest 2n premi queda sense guanyador/a.

Si no assisteix a l'acte el/la guanyador/a del 2n premi (o en el seu defecte algú que el/la representi), aquest 2n premi queda sense guanyador/a.

Si no assisteix a l'acte el/la guanyador/a del premi local (o en el seu defecte algú que el/la representi), aquest premi local queda sense persona premiada.

JURAT

El jurat està format per persones de reconeguda experiència en el camp de les lletres, per una representant de la biblioteca Vicente Aleixandre i un representant del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badia del Vallès es reserva la possibilitat de publicar les obres premiades.

DISPOSICIÓ FINAL

La participació en aquest certamen implica la total acceptació d'aquestes bases.

Per a més informació:

Ajuntament de Badia del Vallès
Servei de Cultura
Av. de Burgos, s/n
08214 Badia del Vallès
Tel. 93 718 22 16 / 93 718 08 95
e-mail: culturabadia@badiadelvalles.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario